Rugzak voor op reis

Welke rugzakken worden tegenwoordig veel gedragen?

De huidige rugtassen zijn compleet anders dan de rugzakken die eerder op de markt kwamen. Ze waren van leer en het waren meer riemen en een doek welke boeken bij elkaar hielden om ze gemakkelijk te kunnen dragen. De riemen zijn nog heel lang gebruikt. Tegenwoordig zijn ze niet meer in de mode. Welke rugtassen worden vandaag de dag veel gedragen? Laten we een kijkje nemen. 

Wereldwijde ontwikkelingen rugzakken

De eerste lichtgewicht nylon rugtassen veranderden de markt. In Amerika alleen al werden er miljoenen gemaakt en ontworpen. Later ging de trend de hele wereld over. Het waren lichte en gemakkelijke rugtassen. Kinderen gingen veel rugtassen gebruiken voor school en ook voor het dagelijkse gebruik. De rugtassen van vandaag de dag zijn zeer mooi afgemaakt en zijn zeer praktisch. 

Kinderen en de rugzak

Vooral kinderen gebruiken de rugtassen om hun boeken in mee te nemen. Ze nemen hem ‘s ochtends mee naar school en komen er ook weer mee terug. Alles zit erin. Naast de schoolboeken en schoolspullen is er ook ruimte voor de lunch. Gemakkelijk worden ze open en dicht geritst. 

Speciale rugtassen voor meiden

Dames hebben vaak andere behoeften en een totaal andere smaak dan de heren. Hun rugtassen zijn daarom ook compleet anders. Ze hebben een ander ontwerp en zijn voorzien van handige opbergvakken. Natuurlijk mag een opbergvak voor de laptop, smartphone of tablet niet ontbreken. 

Laptop rugtassen 

Er zijn speciale rugzakken om de laptop in mee te nemen. Veel mensen nemen de laptop mee voor school of voor hun werk. Het is belangrijk om een extra bescherming te krijgen. Vaak zijn ze netjes en speciaal weggewerkt en is het dus mogelijk om hier volop van te genieten. Het is fijn om de laptop te beschermen als je reist. De laptop rugtas zorgt hier goed voor.

Rugzakken op reis

Tegenwoordig probeert men zoveel mogelijk in zo’n klein mogelijke reistas te krijgen. Doordat steeds meer  luchtvaartmaatschappijen extra geld vragen voor bagage stopt men zoveel men zoveel mogelijk in één backpack. Daar spelen bedrijven handig op in: er zijn steeds meer lichte rugzakken waar je liters in kwijt kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *