Kaart Kreta

Tijdens een vakantie naar Kreta is het handig om je goed voor te bereiden. Plan van tevoren welke plekken je wilt zien en waar je wilt verblijven. De keuze voor een accommodatie is vaak afhankelijk van de activiteiten en bezigheden in de omgeving. Wij hebben daarom een Kreta kaart gemaakt waarop jij overzichtelijk ziet welke bezienswaardigheden, activiteiten, hotels en uitgaansgelegenheden waar zijn te vinden. Hieronder vind je de kaart en verder op de pagina lees je meer informatie.

Kreta kaart met alle locaties

In de bovenstaande klaar hebben we alle populaire bestemmingen vermeld. Klik op de icoontjes van de plaatsnamen om te zien welke bestemming waar ligt. Voor een lijst met alle plaatsen klik je op het icoon links bovenin de kaart. Het menu dat nu uit wordt gevouwen geeft een overzicht met de plaatsen, bezienswaardigheden, hotels & appartementen en de uitgaansgelegenheden. Op onze website bieden wij meer informatie aan. In deze interactieve kaart van Kreta klik je direct door naar de betreffende pagina.

Plaatsen in de Kreta Kaart

In de kaart staan alle populaire plaatsen van het eiland vermeld. Zoom in om de betreffende badplaats aan te klikken die jij wilt bezoeken. Heb jij nog geen idee waar je wilt verblijven tijdens je vakantie? Dan is het verstandig om eerst meer informatie te lezen over de betreffende bestemming. Hieronder hebben we een overzicht met de verschillende bestemmingen:

Agia Galini  Heraklion  Plakias
 Agios Nikolaos  Ierapetra  Rethymnon
 Chania  Kokkini Chani  Sitia
 Chersonissos Malia  Vai
 Elounda  Matala

Bezienswaardigheden op de kaart

Je vakantie plan je op de beste manier door de bezienswaardigheden op Kreta uit te zoeken. Veel mensen kiezen om een auto te huren. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om op eigen houtje het eiland te verkennen en de verschillende bezienswaardige plekken te bezoeken. In de kaart zie je deze plekken aan de hand van het icoontje van de fotocamera. Klik op dit icoon en je krijgt te zien welke bezienswaardigheid het is. In de informatie klik je direct verder naar de betreffende pagina waar je alle volledige informatie tegenkomt.

Kaart Kreta van alle hotels en appartementen

Een geschikte overnachting op jouw ideale bestemming heb je zo gevonden in de bovenstaande kaart Kreta. Klik op het icoontje met een bed voor de overnachtingen. Dit zijn zowel appartementen als hotels. Door erop te klikken zie je een afbeelding van de accommodatie. Onder de afbeelding staat de beschrijving met een link naar de pagina over het verblijf. Op deze betreffende pagina vind je nog veel meer informatie over het verblijf.