Besparen parkeren vakantie Kreta

Op vakantie naar Kreta? Bespaar eenvoudig op je reis!

Griekenland is een heerlijke vakantiebestemming, het land biedt voor ieder wat wils en is ondanks de grote afstand vanaf ons koude kikkerlandje zeer populair onder ons Nederlandse globetrotters. Kreta is zonder enige twijfel het populairste Griekse vakantie-eiland.

Het is het grootste eiland van Griekenland en daardoor is het ook niet gek dat hier het meest te beleven valt. Wanneer je op vakantie gaat naar Kreta dan ga je waarschijnlijk met het vliegtuig. Zo’n reis kost nogal wat, maar wat nou als wij je vertellen dat je zeer eenvoudig kan besparen. Er bestaan tegenwoordig namelijk tal van vergelijkingswebsites, vliegtickets vergelijken, all-in vakanties vergelijken, noem maar op. Wist je dat je ook het parkeeraanbod rondom vliegvelden kunt vergelijken? In het hoogseizoen kan er op een week parkeren al tientallen euro’s bespaard worden. Wil je weten hoe, lees dan vooral verder!

De parkeermogelijkheden rondom luchthavens vergelijken

Via online vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren kan je het parkeeraanbod bij luchthavens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk vergelijken. Bij alle grote luchthavens is er een ruim aanbod, maar ook bij kleinere luchthavens kan je een parkeerplaats reserveren. Het aanbod bestaat uit voornamelijk parkeeraanbieders die actief zijn rondom de luchthaven maar ook uit de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven zelf. U kunt hier parkeren in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, valet service of u kunt simpelweg parkeren op loopafstand. Hierbij kunt u kiezen voor extra services als overdekt parkeren, auto was services en nog veel meer. 

Hoe en waar kan ik besparen?

Vanaf welke luchthaven je reis ook begint, er is overal een voordelig aanbod. Begint jouw reis vanaf Schiphol, je vindt het beschikbare aanbod van parkeren Amsterdam Schiphol eenvoudig door in dit geval Schiphol en je reisdata te selecteren. Vervolgens wordt het beschikbare aanbod getoond en kan je je ideale parkeerplaats direct reserveren. Je kan het vergelijksproces aanpassen naar jouw specifieke wensen en behoeften, zo heb je binnen enkele minuten wellicht al je keuze gemaakt. Vervolgens kan je direct de gewenste parkeerplaats reserveren. Even het reserveringsformulier invullen en je ontvangt vervolgens via de mail een bevestiging. Hierop staat alles wat je moet weten; een beschrijving van het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder.

Goedkope vakantie Griekenland door flottielje te zeilen

Een andere manier om je vakantie goedkoop door te brengen is door een flottielje te zeilen in Griekenland. Je kunt daarmee verschillende plekken langs Kreta ontdekken, maar dat niet alleen. Je kunt namelijk ook nog veel meer van Griekenland zelf ontdekken op deze manier. Een prachtige manier dus om je vakantie door te brengen en daarnaast nog voordelig ook! Kijk hier voor de mogelijkheden van een flottielje in Griekenland te zeilen via Tubber

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *