Dit jaar niet naar Kreta

Dit jaar niet naar Kreta? Zo krijg je in Nederland toch een beetje dat Kreta gevoel!

Ben jij een trouwe vakantieganger die regelmatig naar het prachtige Kreta gaat? Dat is niet gek, want Kreta is een heerlijke vakantiebestemming. Durf je het dit jaar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus nog niet aan om naar Kreta af te reizen? Als je er toch graag even tussenuit wilt, kan het dan een goed idee zijn om naar een alternatief te zoeken. En dat alternatief is dichterbij dan je denkt, want ook in Nederland kun jij dat Kreta gevoel krijgen. Hoe je dit voor elkaar krijgen? Lees snel verder, want wij vertellen je er alles over!

Vakantie in Nederland

Waar je misschien vaak naar het buitenland vertrekt voor een heerlijke vakantie, kun je ook in ons eigen land een heerlijke vakantie tegemoet gaan. Er zijn in Nederland namelijk genoeg locaties waar je goed vakantie kunt vieren. Wel is het natuurlijk zo dat je in Nederland niet altijd de zekerheid hebt op mooi weer. Als de zomermaanden warm worden met een heerlijk zonnetje, is een vakantie in ons land echter super. 

Waddeneilanden

Waar je het beste naar toe kunt gaan in ons land om dat Kreta gevoel te krijgen? Een vakantie naar de Waddeneilanden is dan een goed idee. Dit zijn tenslotte ook eilanden, net als het eiland Kreta. De Waddeneilanden zijn dan wel dichtbij, maar het voelt als een vakantie ver weg. Wat een vakantie naar een van de Waddeneilanden nou zo leuk maakt? Nou, dat zit zo: op de Waddeneilanden is genoeg te beleven. Je kunt hier terecht voor een heerlijke vakantie voor je rust, maar als je liever een actieve vakantie hebt zit je hier ook goed. Op de Waddeneilanden zijn diverse campings waar je naartoe kunt gaan voor een vakantie. Mocht je wat luxer willen zitten tijdens jouw vakantie, dan kan een hotel een goed idee zijn. Zie jij een verblijf op het Waddeneiland Ameland wel zitten? Kijk dan zeker eens bij Hotel Ameland voor mogelijkheden. 

Tijdens een vakantie op een van de Waddeneilanden kun je genoeg doen. Voor welk Waddeneiland je ook kiest, ieder Waddeneiland heeft weer wat unieks. De Waddeneilanden staan ten eerste bekend om de mooie natuur. Tijdens je vakantie is het dan ook zeker de moeite waard om hier veel van te zien. Je kunt verschillende landschappen bewonderen, veel vogels zien en heerlijke wandel- en fietstochten maken. Bovendien kun je op de Waddeneilanden natuurlijk optimaal gebruik maken van het mooie strand. Dit hoort er tenslotte wel een beetje bij op een vakantie. Het is hopen op hoge temperaturen en een lekker zonnetje, want dan kun je op deze stranden heerlijk zonnebaden. Ook kun je ervoor kiezen om een lange strandwandeling te maken. Als het eenmaal mooi weer is, heb je extra veel mazzel als je op de Waddeneilanden bent. Hier is namelijk meer zon dan op het vasteland!

Een beetje dat Kreta gevoel krijgen in Nederland is dus zeker mogelijk. Het is alleen hopen op een lekker zonnetje en dan kan jij een heerlijke vakantie tegemoet gaan. Of je nu kiest voor een verblijf op een camping, een verblijf in Hotel Ameland of een andere leuke verblijfplaats: op de Waddeneilanden zit je aankomende zomer vast goed voor een lekkere vakantie. Leuke dorpjes bezoeken, van de natuur genieten of lekker op het strand liggen: het is hier namelijk allemaal mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *