Corona test straat

Corona teststraat Amsterdam

De covid-19 pandemie heeft zijn weg in heel de wereld weten te vinden. In diverse delen in de wereld worden er dagelijks mensen getest op corona. Ook in Amsterdam. Het is ook verplicht om een test te doen als je wilt reizen. In Amsterdam wordt gebruik gemaakt van de corona teststraat. In dit artikel zullen wij uitleggen hoe dat in zijn werking gaat. 

Wat is een corona teststraat?

Het is van belang dat je je laat testen op covid-19. Op deze manier beschermt u niet alleen u zelf, maar ook de mensen om je heen. In Amsterdam wordt er een corona teststraat gedaan. Dit houdt in dat u vanuit uw eigen voertuig getest kunt worden op corona. U hoeft niet uit te stappen. De privacy is dus gegarandeerd. 

Waarom teststraat?

In vele landen is men overgegaan tot teststraat doordat de privacy hoog in het vaandel staat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van testen en testmateriaal van de hoogste kwaliteit. U hoeft niet te twijfelen, want u krijgt een betrouwbare uitslag. Het is ook ideaal voor oudere mensen die niet goed kunnen lopen of te lang kunnen staan. Ook mensen met een beperking kunnen hier goed gebruik van maken.

Diverse testlocaties

De locaties die zijn aangewezen tot de testlocaties in Amsterdam zijn Amsterdam-Zuid, Amsterdam Nieuw-West, Amsterdam, Amsterdam-Noord en Amsterdam Zuid-Oost. Door een online afspraak te maken kunt u zich laten testen op de aangegeven locatie. Als u op een ander locatie terecht bent die niet is aangegeven op uw formulier zult u helaas niet geholpen worden. Soms kan het zijn dat u verder moet reizen, omdat de mensen zo snel als mogelijk hulp willen bieden.

Milde klachten

Heeft u milde klachten ontdekt waarvan het u bezorgdheid opwekt? Laat je testen! Alleen zo kan er achterhaalt worden wat die klachten precies zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *